herbie hancock

Nyheter

Jazzhøsten i Stavanger

Høstsesongen på Stavanger Jazzforum begynner å ta form. Herbie Hancock (bildet), Susanna & the Brotherhood of Our Lady og Espen Eriksen trio med Andy Sheppard er blant de konsertklare musikerne.

Av: Camilla Slaattun Brauer

22.06.2017 Skriv kommentar

Fem av Stavanger jazzforums konserter for høsten er nå lansert.
– Om ikke lenge kompletteres høstprogrammet med en rekke andre konserter vi tror publikum vil ta godt imot, så nå kan en ta sommerferie i visshet om at det er mye glede seg til i høst, skriver Stavanger Jazzforum i en pressemelding.

Pianisten, komponisten og bandlederen Herbie Hancock har gjennom seks tiår satt tydelige fotavtrykk ikke bare innenfor jazzen, men også innen populærmusikken, og han er fortsatt i full sving. Konserten 16. november arrangeres i samarbeid med Stavanger konserthus. Foruten Stavanger inkluderer hans tre Norgeskonserter i høst Kilden i Kristiansand og Bærum kulturhus. I tillegg spiller Hancock en allerede utsolgt konsert på Moldejazz i juli.

På bilete: Ida Løvli Hidle, Stina Moltu Marklund, Ina Sagstuen, Susanna, Natali A. Garner (pressefoto: Anne Valeur)

Susanna & the Brotherhood of Our Lady, fra venstre: Ida Løvli Hidle, Stina Moltu Marklund, Ina Sagstuen, Susanna, Natali A. Garner (pressefoto: Anne Valeur)

Espen Eriksen trio kommer til Stavanger med et helt nytt smarbeid med den engelske saksofonisten Andy Sheppard. Det blir låter fra trioens tidligere utgivelser og premiere på helt nye låter skrevet spesielt til dette samarbeidet.
Susanna & the Brotherhood of Our Lady kommer til Spor 5 i oktober med årets Tingingsverk fra Vossa Jazz.

Mer info og billettsalg her.

Konserter på Stavanger Jazzforum i høst:
Espen Eriksen trio med Andy Sheppard (17.9.)
Batabrok m. Hedvig Mollestad & Runar Gudnason (19.10.)
Susanna & the Brotherhood of Our Lady (27.10)
Edvard Hoem & John Pål Inderberg trio (4.11.)
Herbie Hancock med band (16.11.)

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode