Nyheter

KongsbergJazz med ungdomsrabatt

Kulturkort for ungdom i Buskerud relanseres høsten 2017, men allerede under årets Kongsberg Jazzfestival tilbys det ungdomsrabatt på utvalgte konserter.

på bildet over: Jaga Jazzist (pressefoto: Anthony P Huus)

Kongsberg Jazzfestival er valgt ut som pilotprosjekt når Buskerud fylkeskommune skal relansere Kulturkort for ungdom i løpet av høsten 2017. Kulturkortet skal gi ungdom i alderen 13 til 21 år bedre tilgang til kulturopplevelser ved å gi rabatt på et bredt utvalg av arrangementer.

På årets jazzfestival gis det rabatt til ungdom i alderen 13-18 år på konserten med Matoma, Nico & Vinz, Gabrielle, Tomine Harket & Unge Ferrari på Kirketorget fredag 7. juli. Her rigges det til et eget rusfritt område for de under 18 år i samarbeid med festivalens generalsponsor TechnipFMC. Ungdomsrabatten er et spleiselag mellom TechnipFMC, Buskerud fylkeskommune og festivalen. Ordinær pris på konserten er kr 750, mens aldersgruppen 13-18 år får billett til kr 450. TechnipFMC gir også ungdomsrabatt til konserten med Toto & The Waterboys på Kirketorget lørdag 8. juli.

Pilotprosjekt på jazzfestivalen
– Vi er veldig glade for å gjøre en pilot på kulturkortet på Kongsberg Jazzfestival, og vi håper nå at enda flere unge folk vil få med seg noe av det jazzfestivalen har å by på, sier Hilde Eriksen i Buskerud fylkeskommune.

I tillegg til konserten på Kirketorget gis det også en rabatt på 180 kr til aldersgruppen 18-21 år på konserten med Jaga Jazzist i Kongsberg Musikkteater. Denne konserten har 18-års aldersgrense.

– Vi er veldig glade for å få på plass et samarbeid med Buskerud fylkeskommune og Kulturkort for ungdom. Det er kun et begrenset antall rabatterte billetter ute, så vi anbefaler å være tidlig ute, sier Ragnhild Menes, presseansvarlig i festivalen.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev