Jazznytt sommer

Nyheter

Jazznytts sommernummer på vei ut

I disse dager kommer Jazznytts sommernummer i postkasser og på utsalgssteder. Masse godt lesestoff for late sommerdager: intervjuer, nyheter, anmeldelser med mer.

Av: Camilla Slaattun Brauer

08.06.2017 Skriv kommentar

I sommernummeret kan du lese stort intervju med Vijay Iyer, årets Artist in Residence i Molde, hagiografisk 70-årsartikkel om Terje Rypdal, historien om Trondheim Jazzorkester, intervju med Ole Morten Vågan og møter med Rohey, Sanskriti Shresta og Eivind Opsvik. I tillegg en haug med plateanmeldelser, nyheter og mye annet flott jazzstoff.
Den tidligere annonserte lanseringen med Jazznytt18 på Deichmanske torsdag 8. juni er dessverre avlyst. Jazznytt18 er derimot tilbake over sommeren, samt på festivalene i Kongsberg og Oslo – følg med!

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode