Erna Solberg

Nyheter

Statsministeren til jazz-fest for næringslivet

Åpningdagen 5. juli inviterer Kongsberg Jazzfestival til konferanse for næringslivet. Statsminister Erna Solberg og direktør for NHO, Kristin Skogen Lund, er blant deltagerne.

Av: Camilla Slaattun Brauer

01.06.2017 Skriv kommentar

Under åpningsdagen på Kongsberg Jazzfestival transformeres byen til en jazzfest med parade, folkeliv og musikk, men også næringslivet får en plass under jazzen. I år blir næringslivsfesten anført av landets egen statsminister, Erna Solberg.

Bebop & Business er navnet på jazzens lekegrind for næringslivsfolk og politikere, og er et samarbeid mellom Kongsberg Næringsforum (KNF) og Kongsberg Jazzfestival.
– Bebop & Business viser at Kongsberg Jazzfestival tenker større. Dette er en del av samfunnsansvaret vi føler ved å bringe de viktige sakene til debatt og ettertanke akkompagnert av en by i feststemning. Kombinasjonen gir festen et løft, uten at det går utover festivalens kulturrolle i Kongsberg og Norge, sier festivalsjef Kai Gustavsen i en pressemelding.

Konferansen har fått temaet ”Heart – Soul and Money. Lar det seg forene?”. Programmet ledet av Erik Wold, og byr på samtaler, debatter og refleksjoner over årets tema – også sett i lys av FNs 17 bærekraftsmål.

Mer informasjon og påmelding her.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode