Nyheter

Jaga Jazzist avslutter KongsbergJazz

Jaga Jazzist avslutter årets Kongsberg Jazzfestival med midnattskonsert i Kongsberg Musikkteater lørdag 8. juli .

pressefoto: Anthony P. Huus

Jaga Jazzist feiret 20 år som band i 2014 og regnes i dag nærmest som en institusjon i norsk musikkliv. Helt fra starten i 1994 har musikerkollektivet flørtet med ulike stilarter som elektronika, postrock, shoegaze og jazz – eller alt annet innimellom. Jaga Jazzist har stadig pløyd opp nye musikalske marker, og har lenge blitt ansett som et av de mest særpregede og innovative banda på den norske musikkscenen, og det er få som kan matche liveenergien til dette åtte manns store superbandet.

– Mange publikummere har ønsket seg Jaga Jazzist tilbake på festivalen, og vi er veldig glade for å melde at ønskene nå innfris med en spektakulær klubbkonsert på Kongsberg Musikkteater, sier festivalens pressekontakt Ragnhild Menes.

Mer om Kongsberg Jazzfestival her.

Fra forsiden

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Mandaljazz 10-årsjubileum - Cosmopolite 12. april 2024

Mandalitter og kosmopolitter

KONSERT: Frijazz, soul og kunstfreaks kler også de store norske scenene, som da Mandaljazz og Andreas Røysums bande med hell inntok Cosmopolite.

Meld deg på vårt nyhetsbrev