Jaga Jazzist_foto Anthony P Huus

Nyheter

Jaga Jazzist avslutter KongsbergJazz

Jaga Jazzist avslutter årets Kongsberg Jazzfestival med midnattskonsert i Kongsberg Musikkteater lørdag 8. juli .

Av: Camilla Slaattun Brauer

07.03.2017 Skriv kommentar

pressefoto: Anthony P. Huus

Jaga Jazzist feiret 20 år som band i 2014 og regnes i dag nærmest som en institusjon i norsk musikkliv. Helt fra starten i 1994 har musikerkollektivet flørtet med ulike stilarter som elektronika, postrock, shoegaze og jazz – eller alt annet innimellom. Jaga Jazzist har stadig pløyd opp nye musikalske marker, og har lenge blitt ansett som et av de mest særpregede og innovative banda på den norske musikkscenen, og det er få som kan matche liveenergien til dette åtte manns store superbandet.

– Mange publikummere har ønsket seg Jaga Jazzist tilbake på festivalen, og vi er veldig glade for å melde at ønskene nå innfris med en spektakulær klubbkonsert på Kongsberg Musikkteater, sier festivalens pressekontakt Ragnhild Menes.

Mer om Kongsberg Jazzfestival her.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode