Serendip 17

Nyheter

Jazzstudentenes festival

Jazzstudentene ved Norges Musikkhøgskole i Oslo inviterer til festivalen Serendip 16. – 18. februar. Eyolf Dale, Mathias Eick og Susanna spiller, i tillegg til 22 band fra studentenes eget miljø.

Av: Camilla Slaattun Brauer

16.02.2017 Skriv kommentar

på bildet over: Tander (foto:Frida Ropphaugen)

Serendip er jazzstudentene ved Norges Musikkhøgskoles egen festival, og studentene står som både arrangører og utøvere. De garanterer stor opplevelse av ny og banebrytende jazz når festivalens femte utgave åpner torsdag 16. februar.
– Her finner du musikken du har lett etter, men ikke visste fantes og originale besetninger du alltid har lengtet etter å høre, forteller produsent Lars Kurverud i en pressemelding.

I tillegg til å ha plukket ut noe av det aller beste og mest spennende i skolens egne rekker, så har de også invitert inn noen av sine største inspirasjonskilder til å bidra på festivalen.  Spellemannsnominerte Eyolf Dale gjør åpningskonserten sammen med et stort sammensatt orkester bestående av samtlige masterstudenter innenfor jazz-/improvisasjon på NMH. Mathias Eick som gjør en eksklusiv solokonsert, og Bendik Baksaas & Kristoffer Eikrem tar turen for releasekonsert av sitt nye prosjekt. Susanna (med band) kommer også. Hun mottok nettopp Spellemannspris i kategorien «Åpen klasse» for sitt album «Triangle». Lørdag 18. februar får også barna sin egen konsert på NMH.

Serendip arrangeres på Norges Musikkhøgskole, Kulturhuset (Youngstorget) og Nasjonal jazzscene fra 16.-18. februar. Les hele programmet her.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode