Nyheter

Klart for Bajazzfestivalen

Bajazzfestivalen i Bergen trakk fulle hus i fjor, og 10. og 11. september skal de igjen fylle kulturhuset Østre med musikalsk underholdning for barn.

Lørdag 10. og søndag 11. september inviterer Bergen Jazzforum til den sjette utgaven av Bajazzfestivalen med et solid og variert program. På plakaten står blant annet Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow, som tidligere har levert både publikums- og latterrekorder på sine mange barnekonserter.
Kritikerfavortitten Silja Sol står også på scenen på festivalens første dag, og er klar for å presentere sitt unike og spennende tekstunivers for et nytt publikum.  Supergitaristen Marie Kristin Dale har sammen med MK’s Marvellous Medicine spilt på noen av landets største festivalscener i år. Nå er hun og bandet klare for å avslutte sommeren med en rocka og morsom blueskonsert, med høy luftgitar-føring. I tillegg kommer de populære Papagøyene tilbake til Bajazz. Dette lokale ensemblet spiller engasjerende musikk fra Brasil og andre varme himmelstrøk, pluss kjente barnesanger i «samba/reggae/hei hvor det går-versjon». Her skal det synges og danses, både på scenen og blant publikum.
Begge dagene blir det også Trommesnirkel med erfarne musikkterapistudenter ved Griegakademiet, som presenterer en spennende aktivitetsforestilling. Gjennom musikk og samspill i trommeirkel skal barna kommunisere med iki-tikastammen og komme seg gjennom jungelen.

For mer informasjon om billetter og årets festival, besøk Bergen Jazzforums hjemmeside.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 11 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen, og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger åpen og musikalsk kommunikasjon med barna i konsertene sine.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev