Nyheter

NORCDs store jubileumsfeiring

Plateselskapet NORCD feirer 25 år med over 20 konserter og 60 musikere over to kvelder på Sentralen i Oslo. Oslo 14, Christian Wallumrød og Isglem er blant bandene som kan oppleves siste helga i september.

Når musiker Karl Seglems plateselskap NORCD fyller 25 år denne høsten, blir det storstilt feiring med et tettpakket program på Sentralen i Oslo fredag 30. september og lørdag 1. oktober.
– Vi er sjølvsagt veldig spente på om mange finn vegen til Sentralen for å feira med oss. Arrangementet har eit akustisk hjarte. Det betyr at vi har leigd 4 mindre rom der bruken av lydanlegg blir minimal. Programmet er tett, utan dødpunkt og ein kan få med seg mange ulike artistar ved å sirkulere, forteller Seglem.

Det blir opptredener fra blant annet Eplemøya Songlag, Christian Wallumrød og Håkon Høgemo, plateslipp fra Isglem, Picidae, Glima og Oslo14, og CD- og vinyl-salg, filmer, foredrag og seminarer for både store og små.
NORCD-katalogen består av nærmere 180 utgivelser med jazz, folk og verdensmusikk, og samtlige album (CD/LP/EP) selges over disk i Hvelvet som for anledningen er rigget som en salong-oase med blant annet utstilling og platelytting.

Billetter til NORCDs jubileumsfeiring kan kjøpes her.
Medlemmer av Norsk jazzforum får rabatt på billettprisen her.

NORSK JAZZFORUMS NORCD25år speleliste Tidal
FOLKORG NORCD25år SLÅTTIFY speleliste Spotify

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev