Nyheter

Sesongåpning med Moldejazz-stjerner

Nesodden Jazzklubb starter høstsesongen fredag 2. september med en av de store attraksjonene fra årets Moldejazz: Artist in Residence Ola Kvernberg sammen med sanger Kirsti Huke og trommeslager Erland Dahlen.

Vanligvis heter denne trioen Kirsti, Ola & Erik, og var seinest å høre da den fylte Molde Domkirke under jazzfestivalens avslutningskonsert i juli. Med supertrommis Erland Dahlen som vikar for Erik Nylander er det en eksklusiv utgave av trioen som stiller på Hellviktangen, men repertoaret omfatter stadig spesiallagde versjoner av mer og mindre kjente poplåter av bl a Brian Wilson (Beach Boys), Tom Waits, The Velvet Underground, ABBA, Nick Cave, Nick Drake og Massive Attack. Besetningen jobber i hovedsak med vokal (Huke), fiolin (Kvernberg) og trommer (Dahlen), men bli ikke forbauset om det skulle dukke opp en bratsj, en mandolin, en harpe, et piano, litt alternativ perkusjon og noen elektronikkbokser i lydbildet – vi snakker tross alt om en grensesprengende og dyptloddende trio som ikke nøler med å oppsøke ukjent farvann når anledningen byr seg.

Den som måtte ønske å møte ekstra godt forberedt til konserten kan med fordel høre på Kirsti, Ola & Eriks hittil eneste, men neppe siste felles utgivelse, 2015-albumet «Rags & Silks». Men ingenting slår «live»-opplevelsen, som starter klokka 20.15.  Dørene åpner kl.19.45.

Se hele programmet til Nesodden Jazzklubb her.

pm: Nesodden Jazzklubb

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev