Nyheter

Første artistslipp fra Bajazz

MKs Marvellous Medicine (bildet) og Bare Egil og Aslags Superpopulære barneshow er klare for Bajazzfestivalen, Bergen Jazzforums årlige festival for barnefamilier, som arrangeres 10. og 11. september.

Bajazzfestivalen er Bergen Jazzforums årlige festival for barnefamilier med barn mellom 0 og 10 år. I år arrangeres festivalen for sjette gang den 10. og 11. september, også denne gangen på Kulturhuset Østre i Østre Skostredet i Bergen.

Festivalen har vært utsolgt de siste årene, så i år har festivalen lagt opp til at hver artist spiller to ganger, slik at det blir mulighet for flere å få med seg årets konserter i komfortable omgivelser.
– Festivalen vektlegger live kvalitetsmusikk for barn og vi mener også de små får utbytte av store konsertopplevelser, sier Mads Hatlevik i Bergen Jazzforum.  Billetter er lagt ut for salg nå.  Familierabatt på billettbestilling i hele sommer.

Bare Egil og Aslags Superpopulære barneshow (pressefoto: Lars Opstad)
Bare Egil og Aslags Superpopulære barneshow (pressefoto: Lars Opstad)

Lørdag 10. september på Østre:
BARE EGIL OG ASLAGS SUPERPOPULÆRE BARNESHOW
Egil Hegeberg og Alsag Guttormsgaard er veteraner når det gjelder å underholde store og små. I Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow treffer vi på en verden av rare folk og dyr, klær som forsvinner på mystisk vis, forelskelse mellom muslinger og mye mer. Tidligere familiekonserter med duoen har satt både publikums- og latterrekord!

Søndag 11. september på Østre:
MK’s MARVELLOUS MEDICINE
Gitarist Marie Kristine Dale fronter den sammensveisede trioen MKs Marvellous Medicine på Østre 11. september. For bandet har det siste året vært en gedigen opptur og de har markert seg som et vitalt liveband – sist sett på Bergenfest forrige uke. Med inspirasjon fra Stve Ray Vaugen, Jimi Henrix, Susana Tedeschi, Amy Winehouse og Beatles har MKs Marvellous Medicine beina godt plantet i musikkhistorien, mens de selv kan være gode forbilder for en ny oppvoksende musikkgenerasjon.

Fra forsiden

Nyhet

Ti nye fra Moldejazz

I siste programslipp fra Moldejazz finner vi størstedelen av programmet til Alexandraparken, to konserter i Domkirka og en Storyville-konsert.

Nyhet

Sært i Smeltehytta

Kongsberg Jazzfestival har programmet for årets Særingfest klart. Den mer eksperimentelle delen av festivalen byr i år på blant annet trioen SPACE, Phil Minton & Veryan Weston, Nicole Mitchell solo og Christian Wallumrød & Ingebrigt Håker Flaten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev