Nyheter

Kulturpris til Asker Jazzklubb

Asker Jazzklubb og Harald Skogli fikk fredag kveld Asker kommunes kulturpris.

Kulturprisen 2016 ble overrakt av Askers ordfører Lene Conradi under en festforestilling i kulturhuset fredag 27. mai. I juryens begrunnelse ble blant annet jazzklubbens og Skoglis omfattende og svært mangfoldige aktiviteter trukket frem. Juryen tilskriver mye av æren for klubbens suksess til leder Harald Skogli og hans arbeid med å bygge opp og utvikle jazzklubben, som har blitt et åpent, kulturelt og sosialt treffsted i Asker. Skogli har sørget for samarbeid mellom kultur og næringsliv til gjensidig utveksling av kunnskap, behov, kontakt, kompetanse, verdier og holdninger.

– Jeg er både stolt og ydmyk over at jeg har gjort noe som noen setter pris på. Men jazzklubben er ikke noe som gjør seg alene. Vi er enn gjeng som står bak den. Så denne prisen deler jeg med alle dem. Dette er anerkjennelse for at jazzklubben er en kulturarena. Og jeg vil takke et fantastisk publikum som møter opp i hopetall, sier Skogli til Budstikka.

Asker kommunes kulturpris består av et beløp, og et synlig symbol i form av et bilde av Asker-kunstneren Bjørn Carlsen. Kulturprisjuryen er oppnevnt av formannskapet i Asker og velger vinneren blant nominert kandidater, eller kandidater som juryen selv foreslår.

Fra forsiden

Nyhet

Ti nye fra Moldejazz

I siste programslipp fra Moldejazz finner vi størstedelen av programmet til Alexandraparken, to konserter i Domkirka og en Storyville-konsert.

Nyhet

Sært i Smeltehytta

Kongsberg Jazzfestival har programmet for årets Særingfest klart. Den mer eksperimentelle delen av festivalen byr i år på blant annet trioen SPACE, Phil Minton & Veryan Weston, Nicole Mitchell solo og Christian Wallumrød & Ingebrigt Håker Flaten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev