Nyheter

Jazznytt-illustrasjoner nominert til pris

To illustrasjoner fra Jazznytt er nominert til Visueltprisen 2016, en konkurranse for den kreative bransjen innen design, illustrasjon og visuell kommunikasjon.

Visuelt er en årlig konkurranse for den kreative bransjen, og har eksistert i over 20 år. Den er åpen for profesjonelle utøvere og studenter innen fagene design, illustrasjon og visuell kommunikasjon, og er trolig Nordens største i sitt slag med rundt 600 påmeldte arbeider hvert år.  Det er en fagjury som kårer vinnerne, og fredag 3. juni blir det bransjefest og prisutdeling på Posthallen i Oslo.
Mer om Visueltkonkurransen her.

Det konkurreres i kategoriene grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. To av de nominerte illustrasjonene er hentet fra Jazznytt: omslag- og artikkelillustrasjonene «John Coltrane» illustrert av Børge Bredenbekk, og artikkelillustrasjoner ”Glemselens vandrere” av Jon Arne Berg. Begge var på trykk i Jazznytts høstnummer 2015.

«John Coltrane» illustrert av Børge Bredenbekk, og ”Glemselens vandrere” illustrert av Jon Arne Berg. Begge var på trykk i Jazznytts høstnummer 2015.
«John Coltrane» illustrert av Børge Bredenbekk, og ”Glemselens vandrere” illustrert av Jon Arne Berg.  Begge var på trykk i Jazznytts høstnummer 2015.

Fra forsiden

Nyhet

Ti nye fra Moldejazz

I siste programslipp fra Moldejazz finner vi størstedelen av programmet til Alexandraparken, to konserter i Domkirka og en Storyville-konsert.

Nyhet

Sært i Smeltehytta

Kongsberg Jazzfestival har programmet for årets Særingfest klart. Den mer eksperimentelle delen av festivalen byr i år på blant annet trioen SPACE, Phil Minton & Veryan Weston, Nicole Mitchell solo og Christian Wallumrød & Ingebrigt Håker Flaten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev