Nyheter

Tord Gustavsen og Tore Brunborg i Domkirken

Oslo Jazzfestival inviterer vi til en intim seanse med Tord Gustavsen (bildet), Tore Brunborg og Oslo Domkor i Oslo Domkirke 18. august.

I 2014 spilte Tord Gustavsen for en fullsatt sal på Oslo Jazzfestivals åpningskonsert i Operaen. I år kommer han tilbake til festivalen i en intim seanse med Tore Brunborg og Oslo Domkor med dirigent Vivianne Sydnes i Domkirken. Musikken ble opprinnelig skrevet som et liturgisk bestillingsverk til Nidaros Domkor med tittelen «Åpen hjertes messe», men er omarbeidet og tilrettelagt i anledning konserten i Domkirken.

På Oslo Jazzfestival spiller Susanna med Jo Berger Myhre (bass, elektronikk), Andreas S. Løwe (keyboards), Helge Sten (gitar, elektronikk) og Fredrik Wallumrød (trommer/el-trommer, vokal).
På Oslo Jazzfestival spiller Susanna med Jo Berger Myhre (bass, elektronikk), Andreas S. Løwe (keyboards), Helge Sten (gitar, elektronikk) og Fredrik Wallumrød (trommer/el-trommer, vokal).

Også Susanna er bekreftet til årets Oslo Jazzfesival. Hun er aktuell med det nye albumet «Triangle» som har høstet høye terningkast og kritikerjubel fra både inn- og utland. Den 19. august spiller hun på Nasjonal jazzscene, Victoria.

For 30. gang inntar Magnolia Jazzband Domkirken under Oslo Jazzfestival. – Det er ekstra stas med en tradisjonsrik konsert som dette i vårt 30-årsjubileum, sier festivalen i en pressemelding. Som alltid inviterer Magnolia Jazzband med seg en gjestesolist til konserten, og i år falt valget på Majken Christiansen.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev