Nyheter

Barnefestival i Bergens storbyjungel

Barnas egen musikkfestival, Bajazzfestivalen, går av stabelen i Bergen denne helga. Temaet er storbyjungel, og blant lianer, asfalt, ville dyr og glade barn spiller Razika (bildet) med flere.

Bergen Jazzforum flytter i år hele Bajazzfestivalen inn på Østre i Østre Skostredet når festivalen arrangeres 12. og 13. september.

– Bakgrunn for tema på årets festival er at vi bor i en spennende by full av karakterer og ukjente rom. Vi lager derfor verdens fineste storbyjungel inne på Østre når vi inviterer barnefamilier med barn mellom 0 og 10 år på festival, forteller Mads Hatlevik fra Bergen Jazzforum i en pressemelding.

Festivalplakaten er tegnet av Åshild Kanstad Johnsen, kjent fra suksessbøkene og appene om Kubbe, og er til salgs på festivalen.
Festivalplakaten er tegnet av Åshild Kanstad Johnsen, kjent fra suksessbøkene og appene om Kubbe, og er til salgs på festivalen.

Blant lianer, asfalt, palmer, hus, busker, snille katter, ville dyr og glade barn spiller Razika, Stockhaus, Jens Brun & De Hattmakers og Oppnedbass og Trommesnirkel, mens festivalkunstner Åshild Kanstad Johnsen tegner fantasidyr sammen med barna.

I samarbeid med Østre vil Bajazz tilrettelegge lokalene med barnevognparkering, stellebord og serveringstilbud. For å sikre alle som vil komfortabel plass på festivalen spiller hver artist to ganger samme dag. Det er mulig å kjøpe billett til første halvdel, eller andre halvdel av festivaldagene.

Hele programmet til Bajazzfestivalen finnes her.

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev