Nyheter

IPA-turné

Torsdag 13. november åpner IPA sin Norgesturné. Det norsk/svenske bandet skal gjøre ni konserter og besøker steder som Tromsø, Narvik, Bergen og Voss.

IPA består av musikere i toppsjiktet i skandinavisk jazz med medlemmer fra band som Atomic, Motif, Come Shine og Ensemble Denada. Musikken baserer seg på sterke melodier spilt med åpen tilnærming og stor energi. IPA har siden starten i 2008 gitt ut de tre kritikerroste platene «Lorena», «It’s a delicate thing» og «Bubble». Bandet har turnert jevnlig i Norden, USA, Canada og Kina. På denne turneen har bandet også med seg Torbjörn Zetterberg på bass.
– Vi ser frem til å spille på en rekke fine klubber her hjemme, sier bandet i en pressemelding.

IPA:
Atle Nymo – saksofon
Magnus Broo – trompet
Torbjörn Zetterberg – bass
Håkon Mjåset Johansen ­ trommer

Turnérute:
13.11 Manglerud vgs, Oslo
13.11 Vågsfjord Jazzklubb, Harstad
14.11 Narvik vgs
14.11 Narvik Jazzklubb
15.11 Musikkonservatoriet i Tromsø
15.11 Barentsjazz, Tromsø
18.11 Moskus, Trondheim
19.11 Room For Squares, Bergen
21.11 Voss Jazzklubb, Voss

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev