Nyheter

Jazzhøsten i Bergen

Bergen Jazzforum åpner høstsesongen med jubileumsfest for jazzlinja på Grigakademiet 29. august. Videre utover høsten blir det både norske og internasjonale jazzstørrelser, og Bajazzfestivalen for de minste.

– På progammet finner du store internasjonale jazz-stjerner, legender, nye norske sjangeroverskidende artister og lokale musikere på øverste nivå. Vi er veldig stolte over programmet og gleder oss til å se deg på konsert, skriver Bergen Jazzforum i en pressemelding.

Griekakademiets jazzlinje fyller ti år og legger jubileumsfesten til Bergen Jazzforum 29. august. På programmet står en rekke band som representerer forskjellige epoker i jazzlinjas levetid.  Bajazzfestivalen er et tilbud til det yngste publikummet med et program som passer for barn fra 0 til 10 år. Festivalen arrangeres 13. og 14 september, og på scenen står blant annet Meg og kammeraten min, Balke/Eike/Nordbakken og visstnok verdens yngste rockabillykvartett, The Vossa Rebels.

Andre spennende navn på Bergen Jazzforums høst program er Mathias Eick (bildet), Møster!, Moskus, IHF Chicago Sextet, Jan Erik Vold, Gregory Porter, Al Foster og Bill Frisell.

Se hele programmet her.

(foto: www.bergenjazzforum.no)

 

 

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev