Moskus_på_Parkteatret5-199x300

Nyheter

Vinn platekontrakt

Grappas debutantpris deles i 2012 ut for sjette gang. Prisvinneren får en platekontrakt med Grappa Musikkforlag A/S, et av Norges eldste og største uavhengige plateselskap. Innsendingsfristen er mandag 1. oktober.

Av: Camilla Slaattun Brauer

21.09.2012 Skriv kommentar

Grappas debutantpris deles ut årlig, og formålet med prisen er å hjelpe uetablerte artister opp og fram. Tidligere prisvinnere er Valkyrien Allstars, Gjermund Larsen, Siri Nilsen og Frida Ånnevik.  Debutplatene til hele tre av disse artistene ble nomintert til Spellemannspriser. Fjorårets vinnere, jazztrioen Moskus (bildet), slapp nylig sin debutplate til gode kritikker, og blir snart lansert også utenfor Norge.

For å kunne søke må du være under 30 år. Hvis det er et band eller en gruppe som søker så skal flertallet av medlemmene være under 30 år. Bare debutanter kan søke. Det vil si at du ikke i vesentlig grad kan ha deltatt på en albumutgivelse tidligere. Juryen legger hovedvekt på sjangerene folkemusikk, vise, jazz, samtidsmusikk og musikk for barn. Tekst skal fremføres på norsk eller morsmål.

Les mer her.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode