jan erik Vold_drømmemakern sa

Nyheter

Jan Erik Vold åpner Oslo Jazzfestival

Oslo Jazzfestival 2012 starter mandag 13. august og avsluttes lørdag 18. august, og i år skal Jan Erik Vold åpne festivalen i Operaen.

Av: Camilla Slaattun Brauer

01.08.2012 1 kommentar

Oslo Jazzfestival 2012 tjuvstarter med Tony Bennett onsdag 8. august, men den offisielle åpningskonserten finner sted i Den Norske Opera & Ballett mandag 13. august, og det er den internasjonale jazzstjernen Kurt Elling med det norske elitelaget Kaba Orchestra som står på programmet.

Jan Erik Vold skal holde årets åpningstale. Senere i uka skal Vold også opptre på festivalen som en del av årets nysatsing ”Jazz & poesi”.

Ella-prisen
I tillegg til åpningstale og konsert, skal styreleder Jan Myhr dele ut Oslo Jazzfestivals pris ”Ella” for 2012 under åpningen i Operaen. Prisen deles ut hvert år for ekstraordinær innsats for Oslo Jazzfestival og/eller jazzlivet i Oslo.

Bredt program
Årets Oslojazz-program har ellers en rekke svært spennende konserter som for eksempel Madeleine Peyroux, frijazzensemblet The Deciders, Bugge Wesseltoft solo med CD-en ”Songs” på repertoaret, Solveig Slettahjell og Gregory Porter med Kringkastingsorkestret, en unik konsert med Ståle Storløkken solo og Snah solo i Oslo domkirke og Aslak Hartbergs nye prosjekt The Fuzz. Se hele programmet her.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode